ÄNTLIGEN kan jag berätta att jag är återförsäljare för….

Äntligen kan jag berätta för er att jag har blivit officiell återförsäljare för makeup-märket @fargcollection ❤ Det är så mycket glädje när jag skriver detta, då det verkligen är ett märke som jag kan stå bakom till 100 %. Jag har arbetat med Färgs produkter iprincip varje dag under 3 års tid, både på kunder och mig själv. Jag har aldrig blivit besviken! 
Vill ni veta lite mer? Fortsätta läsa 😍
◾Färg är framtaget av makeupartister och håller därför hög kvalité. Produkterna är multifunktionella, vilket innebär att samma produkt kan användas med olika syften (ögonskugga, eyeliner, läppstift etc). Och alltid ger det bra resultat.
◾Svensktillverkat. En viktig punkt som väger tungt för mig är att produkterna som vi använder oss av är svensktillverkade. Det är något jag strävar mot för salongens övriga produktsortiment också.
◾Det är Cruelty free (ej testat på djur).
◾Färg står för äkthet och mångfald. Produkterna finns i nyanser och färger för alla och alla bilder som läggs i marknadsföringen är oretuscherade.
——–
Välkomna in för lite rådgivning och inspiration!