Höstens och vinterns hårtrender!

Under hela 2016 så har det var otroligt mycket färg och det är fortfarande inne med våra olika hårtrender så som ombre, sombre och LOB. Idag kan man tolka en trend på olika sätt och hitta flera olika färger/nyanser i en och samma trend. Ombre är då såklart en sådan trend,  trenden har hållt i sig väldigt länge men uppdateras hela tiden och ändras i samband med olika säsonger.

Här kommer olika trender inför hösten och vintern:            

Färgerna ska helst gå åt det varma och mustiga hållet, varför inte en härlig kopparfärg eller många varma och guldiga slingor?!  För dem som har en ljus hårfärg och inte är redo för att ta steget och gå åt det koppriga hållet men ändå vill ha en liten förändring så är honey och caramel väldigt trendigt.  Vill man inte ha en helfärg (från botten till toppen) så är det superfint med slingor, antigen tunna slingor för ett naturligare resultat eller lite tjockare slingor för mer effekt och för ett större slut resultat.

Vill man inte ha varma inslag i håret så passar såklart även en nude färg in, alltså en färg som varken är kall eller varm utan så naturlig som möjligt.

Rose trenden som kom i våras är fortfarande väldigt inne. En varm rosé färg på ett ljust hår som ger fin lyster i höst.

I nästa inlägg så kommer det handla om höstens olika stylingar. Vad är inne just nu? lockar? vågor? plattat?