Om Studio Care and Colour

Hej! Vad roligt att du har hittat hit!

Jag heter Caroline, är 25 år och driver sedan augusti -18 min egen frisör- och makeupsalong i småländska Liatorp. På salongen erbjuder jag hårbehandling av olika slag, håruppsättningar och sminkningar. På förfrågan anordnar jag även temakvällar inom hår och make up! 

På salongen arbetar jag med hårvårdsmärkena Lanza, Grazette och Hjärtligt. Då och då kommer tillfälliga påhälsningar av nya märken!

FÄRG heter sminkmärket som jag jobbar med och är stolt ambassadör för.

Många av mina hår- och sminkprodukter på salongen är miljövänliga och ej testade på djur.

Utbildning

Efter genomgången frisörutbildning i Växjö för fem år sedan, fortsatte jag att utbilda mig till Makeupartist vid Makeupstudio i Malmö. Under mina år som frisör har jag arbetat på frisörsalong i Växjö och Liatorp, då genom mitt tidigare företagsnamn Carolines Hår och Makeup. I början av augusti år 2018 öppnade jag sedan min egna salong i samma härliga lilla samhälle men i en ny lokal och under ett nytt företagsnamn.

Min dröm har alltid varit att driva min egen salong, och att i dag kunna erbjuda både hår- och makeupbehandlingar är otroligt roligt!

Hos Studio Care and Colour är min förhoppning att du ska känna dig väl omhändertagen och avkopplad. Med kunskap och erfarenhet ger jag dig råd och tips anpassat efter dina önskemål och behov. Din stund på salongen ska vara just din stund.

 

Adress: Virdavägen 1, 343 74 Liatorp

boka via www.wavy.nu/se/studio-care-colour-liatorp.

Följ gärna vad som händer på salongen via instagram: https://www.instagram.com/studiocareandcolour